RDdřevo | JSME RD DŘEVO S.R.O.
4735
post-template-default,single,single-post,postid-4735,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

JSME RD DŘEVO S.R.O.

25 Říj JSME RD DŘEVO S.R.O.

    V RD dřevo s.r.o. máme dlouholetou výrobní tradici.

    Specializujeme se na rekreační domy, horské chalupy, druhé domy nebo luxusní vily pro soukromé bydlení i komerční účely. Vytváříme stavby s minimálními provozními náklady v pasivním a nízkoenergetickém provedení.

    Jsme výrobci nejen staveb, ale i certifikovaných stavebních výplní jako jsou prosklené stěny, vchodové panelové dveře, kastlová okna, bezrámová zasklení a téměř neomezené prosklené portály konstruované s profilem 112 z masivního dřeva. Zaručující celoroční izolaci a průvzdušnost i v těch nejnáročnějších stavbách.

    Díky starému dřevu jsme vyvinuli materiál s novým životem. Tento materiál ze starého dřeva využíváme pro různé interiérové designové prvky nebo na exteriérové použití jako je například opláštění budov.

    Nejen s kompletní stavbou na klíč, ale i s veškerým interiérovým vybavením vám mohou poradit naši designéři, aby se vaše stavba mohla stát autentickou dle vašich představ a bez starostí.

    Jsme kluci a holky z vysočiny, jsme RD dřevo.