RDdřevo | Interiéry srubového penzionu plné rozličného dřeva
2229
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2229,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Interiéry srubového penzionu plné rozličného dřeva

o realizaci

Tentokrát jsou pokoje penzionu podobné jako vejce vejci. Stavební dispozicí, vybavením, použitým materiálem, barevností. Investor si vyzkoušel práci designéra, a své požadavky přenesl na nás. V konstrukční kanceláři RD dřeva vznikly podklady pro výrobu interiérového vybavení.
I staré dřevo může získat novou formu.

Současný trend starého a zestařeného dřeva vstoupil do předváděných interiérů v podobě nábytkového vybavení pokojů a koupelen. Technologicky i výrobně jsme dostatečně připraveni a vybaveni. Tam, kde by před léty končilo staré dřevo, v kamnech, nebo krbu, nastupujeme s postupem zpracování tak, aby vznikl zdravotně nezávadný nábytek při zachování všech konstrukčních požadavků. 

Dělící příčka ze skla a nestandardní spárovky.

V technické projekci a dílnách jsme vyvzorovali spárovku, která má velice nestandardní vzhled. Původní, jinak pojatý záměr, se kterým jsme došli, změnil zákazník v okamžiku, když uviděl vzorek spárovky. Ostatní technické provedení bylo zachováno. Spárovka je lepena na tabulové sklo, které je otočené do koupelny a rubová strana spárovky je tudíž také pohledová.

 

Rubriky
Komerční prostory