RDdřevo | Kam je libo. Z haly jako z křižovatky do místností srubu.
3626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3626,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Kam je libo. Z haly jako z křižovatky do místností srubu.

o realizaci

Zádveří srubu. Vítejte u nás.
Vstoupením do nevelké haly na vás dýchne vůně dřevěného obložení stěn materiálově a barevně sjednoceného se zárubněmi a dveřními křídly. Jedná se o jakousi křižovatku s možností vstoupit do všech místností srubu z jednoho místa. V rohu haly je stěna určená pro odkládání šatstva. Ještě zbývá vybrat a osadit jednotlivé věšáky. Rohová skříň až pod strop je dalším praktickým kusem nábytku. Za zmínku stojí přiznaný a poměrně rozměrný, posuvný panel. Jeho odsunutím máte možnost vstoupit do hlavního, obytného prostoru. V zasunuté poloze dotváří jednotící vzhled haly. Kartáčované povrchy i nátěry jsou opakujícím se detailem konečného zpracování .

 

Kdo je připraven, nebývá zaskočen.
Nahlížíte do pokoje určeného pro děti, nebo pro vícečlenné návštěvy. Lůžka jsou jednodušší obdobou toho v ložnici; a stolky. Odkladní skříně budou následovat. Koupelna je také před dokončením, každopádně atypické umyvadlo se skříňkou je na svém místě.

 

Lůžko s horizontem – srubová ložnice.
Rozvrásněná krajina okolí, nedaleký hrad. Palisádovitě působící záhlaví – pelest – lůžka umocňuje robustnost a vyvažuje rozměrovou nadstandardnost. Kresba a teplé barvy masivního modřínu měly vytvořit pocit přírodní výzdoby jinak nevelké místnosti ložnice. Zákazník se v průběhu výroby rozhodl pro změnu spočívající v šedém odstínu OSMO voskové lazury. Ta je aplikována na kartáčovaném povrchu vybíraných fošen. Detail sražených hran je úspornou linkou s podpisem stolařské tradice. Tvarově střízlivé a klidné je provedení skříně s komodou. Ocelové pásky úchytek se objevují na nízké pelesti v obráceně rozhozeném rytmu fošen u podlahy.

Rubriky
Stylový nábytek